Vi på tur med Fjelltid

Vi er stolte av vårt samarbeid med Fjelltid.no. Det å oppleve turglede med andre er noe helt unikt, det er nettopp derfor vi samarbeider. Det skal være lekent og lett å komme seg på tur, både for store og små. Nettopp det ønsker "Vi på tur" å bidra til sammen med Fjelltid. 

Fjelltid - Nordens hyggeligste sosiale turnettverk

Bli delaktig og engasjert i et inspirerende og inkluderende nettverk

Hva er Fjelltid?

FjellTid.no er et sosialt turnettverk for alle turfolk hvor du kan komme i kontakt med andre tur- og aktivitetsinteresserte for å dele opplevelser, planlegge turer og holde kontakten. Vi ønsker å inkludere folk i alle livssituasjoner i tureventyret vårt og legge til rette for gode turopplevelser! Treff tusenvis av turvenner til dine turer og skap ditt eget turnettverk. 

"Som medlem i FjellTid har jeg funnet ny gnist i turgleden! Her er det et fantastisk felleskap med mange turglade mennesker! Har følt meg velkommen fra første dag! Et fantastisk turnettverk med imøtekommende folk, masse turtips, inspirasjon og mange fordeler!" - Nina Cecilie Guldbrandsen

"Har følt meg velkommen fra første dag, med hyggelige folk, fine og varierte turer. Det er et fantastisk turnettverk med imøtekommende folk. Her får jeg masse turtips, inspirasjon og mange fordeler!" - Jon Inge Myhre

Som en del av samarbeidet tilbyr vi 20% rabatt på alle varer hos oss for alle som har FjellTid betalt medlemskap. Ønsker du deg nye turvenner, turtips og mange andre gode fordeler så anbefaler vi deg å bli medlem i FjellTid.

FjellTid på lageret våres i Tønsberg - Første møte med FjellTid og Vi på tur hvor vi delte ut FjellTid outfiten - Lyngen tursett i Granitt og Oliven og lue i merino ull.