Thereses høstfavoritter

 

Den crispy høstluften er her og Therese Lien inspirerer med tre antrekk fra det norske turtøymerket MoveOn. Disse kan mikses og matches. 🍂❄️ Fra 27.september til og med 1.oktober får du 30-60 % på disse utvalgte klærne.

Antrekk 1

 1. Ullvarp trøye er laget av 100 % nydelig merinoull 🐑 Perfekt å ha innerst, regulerer temperaturen og transporterer fuktighet.

 2. Alta jakke og Alta vest er laget av materialet Isolight. Lette i vekt, men varmer like mye som dun. Vesten er ypperlig å ha over ulltrøya, og blir det enda kjøligere kan du smette på deg jakka.

 3. Dovre turbukse er en nyhet i vår nettbutikk og har samme kvaliteter som vår bestselgende turbukse Odda. Kjent for sin gode stretch og passform.

Antrekk 2

 1. Ullven t-skjorte i 100 % deilig merinoull innerst.

 2. Vår bestselgende Geilo melerte fleecejakke med hette er myk og og komfortabel over t-skjorten.

 3. Alta jakke kan du ta på deg når været kjølner eller det blåser 🍃 Den er nemlig både vindtett og vannavstøtende.

 4. Lyngen turbukse er vår mest tekniske turbukse med en vannsøyle som gjør at den er vanntett inntil 10 000 mm ☔

Antrekk 3

 1. Ullven t-skjorte i 100 % digg merinoull innerst.

 2. Vega fleecejakke er lett og behagelig, og har også hull til tomlene.

 3. Røros dunjakke er en tynn dunjakke. Den er vannavstøtende og vindtett og består av 90% dun. En tøff detalj med jakken er at den kommer med en pose som den lett kan pakkes ned i tursekken 🌲🥾

 4. Odda Solid turbukse er vår bestselgende bukse som er kjent for sin digge passform, høyde på livet til damer. I tillegg til godt med lommeplass, muligheter for justering og ekstra lufting 👖

Ullven dame MoveOn t-skjorte i ull Sort 40
51%
Vega dame Move On fleece Rose Taupe 42
41%
26 På lager
295,00
499,00