Odda herre MoveOn turbukse

Castor Grey 3XL

Varenr:193252
Odda herre MoveOn turbukse Castor Grey 3XL Odda herre MoveOn turbukse Castor Grey 3XL Odda herre MoveOn turbukse Castor Grey 3XL Odda herre MoveOn turbukse Castor Grey 3XL Odda herre MoveOn turbukse Castor Grey 3XL Odda herre MoveOn turbukse Castor Grey 3XL
FargerCastor Grey
Odda herre MoveOn turbukse Mood Indigo 3XL
Odda herre MoveOn turbukse Castor Grey 3XL
Odda herre MoveOn turbukse Tiger 3XL
Odda herre MoveOn turbukse Sea blue/Marine 3XL
Odda herre MoveOn turbukse Mørk Oliven 4XL
Odda herre MoveOn turbukse Marine 3XL
Odda herre MoveOn turbukse Sort L
Herre størrelser
695,00Nettpris
1 099,00 Veiledende pris
-+
17 på lager

Odda turbukse er vår bestselgende turbukse med 4-veis-stretch som gir den ekstra gode bevegeligheten, og passer til alt fra hverdagstur til fjelltur. Den har ventilering i siden som gir god lufting og pustevne.

 

Buksen har tre ulike glidelåslommer som gjør at du får med det du trenger og det ligger trygt i lommen når du setter ned. Odda turbukse er kjent for sin passform og passer alle aldre. Buksen er vannavstøtende og hurtigtørkende og har justering i linning og fotåpning.

 

Dette produktet bruker PFAS fri impregnering. Det vil si at det ikke er benyttet fluorkarboner i overflatebehandlingen, noe som er en mer miljøvennlig måte å impregnere et plagg på. Pass på å impregnere plagget på nytt når den vannavisende effekten svekkes. For en miljøvennlig re-impregnering bruk gjerne PFAS-frie produkter.

Produktinformasjon

Egenskaper
  • 4-veis stretch
  • Hurtigtørkende
  • Vannavstøtende
Komposisjon 93% Polyamid, 7% Spandex


 

 

461689