Odda dame MoveOn turbukse

Cedar Wood 34

Varenr:193189
Odda dame MoveOn turbukse Cedar Wood 34 Odda dame MoveOn turbukse Cedar Wood 34 Odda dame MoveOn turbukse Cedar Wood 34 Odda dame MoveOn turbukse Cedar Wood 34 Odda dame MoveOn turbukse Cedar Wood 34 Odda dame MoveOn turbukse Cedar Wood 34
FargerCedar Wood
Odda dame MoveOn turbukse Balsam Green 34
Odda dame MoveOn turbukse Earth Red 36
Odda dame MoveOn turbukse Rouge 36
Odda dame MoveOn turbukse Cedar Wood 34
Odda dame MoveOn turbukse Mood Indigo 38
Dame størrelser
549,50Nettpris
1 099,00 Veiledende pris
-+
3 på lager

Odda turbukse er vår bestselgende turbukse med 4-veis-stretch som gir den ekstra gode bevegeligheten, og passer til alt fra hverdagstur til fjellturer. Den har ventilering i siden som gir god lufting og pustevne.

 

Buksen har tre ulike glidelåslommer som gjør at du får med det du trenger, men det også ligger trygt når du setter ned. Odda turbukse er kjent for sin passform og passer alle aldre. Buksen er vannavstøtende og hurtigtørkende og har justering i linning og fotåpning. Turbuksen har høyt liv til dame.

 

Dette produktet bruker PFAS fri impregnering. Det vil si at det ikke er benyttet fluorkarboner i overflatebehandlingen, noe som er en mer miljøvennlig måte å impregnere et plagg på. Pass på å impregnere plagget på nytt når den vannavisende effekten svekkes. For en miljøvennlig re-impregnering bruk gjerne PFAS-frie produkter.

Produktinformasjon

Egenskaper
  • 4-veis stretch
  • Hurtigtørkende
  • Vannavstøtende
Komposisjon 93% Polyamid, 7% Spandex


 

 

461374