Odda Solid dame MoveOn turbukse

Cedar Wood 40

Varenr:193079
Odda Solid dame MoveOn turbukse Cedar Wood 40 Odda Solid dame MoveOn turbukse Cedar Wood 40 Odda Solid dame MoveOn turbukse Cedar Wood 40 Odda Solid dame MoveOn turbukse Cedar Wood 40 Odda Solid dame MoveOn turbukse Cedar Wood 40 Odda Solid dame MoveOn turbukse Cedar Wood 40
FargerCedar Wood
Odda Solid dame MoveOn turbukse Mood Indigo 40
Odda Solid dame MoveOn turbukse Rouge 40
Odda Solid dame MoveOn turbukse Cedar Wood 40
Odda Solid dame MoveOn turbukse Castor Grey 40
Odda Solid dame MoveOn turbukse Mørk Oliven 40
Odda Solid dame MoveOn turbukse Sort 40
Dame størrelser
595,00Nettpris
1 099,00 Veiledende pris
-+
46 på lager

Odda turbukse er vår bestselgende turbukse med 4-veis stretch som gir den ekstra gode bevegeligheten, og passer til alt fra hverdagstur til fjellturer. Den har ventilering i siden som gir god lufting og pustevne.

 

Buksen har tre ulike glidelåslommer som gjør at du får med det du trenger, men det også ligger trygt når du setter ned. Odda turbukse er kjent for sin passform og passer alle aldre. Buksen er vannavstøtende og hurtigtørkende og har justering i linning og fotåpning. Turbuksen har høyt liv til dame.

 

Dette produktet bruker PFAS fri impregnering. Det vil si at det ikke er benyttet fluorkarboner i overflatebehandlingen, noe som er en mer miljøvennlig måte å impregnere et plagg på. Pass på å impregnere plagget på nytt når den vannavisende effekten svekkes. For en miljøvennlig re-impregnering bruk gjerne PFAS-frie produkter.

Produktinformasjon

Egenskaper
  • 4-veis stretch
  • Hurtigtørkende
  • Vannavstøtende
Komposisjon 93% Polyamid, 7% Spandex


460819