Odda dame MoveOn turbukse

Sort 42

Varenr:165579
Odda dame MoveOn turbukse Sort 42 Odda dame MoveOn turbukse Sort 42 Odda dame MoveOn turbukse Sort 42 Odda dame MoveOn turbukse Sort 42 Odda dame MoveOn turbukse Sort 42 Odda dame MoveOn turbukse Sort 42 Odda dame MoveOn turbukse Sort 42 Odda dame MoveOn turbukse Sort 42
FargerSort
Odda dame MoveOn turbukse Lys Oliven 42
Odda dame MoveOn turbukse Lagoon 38
Odda dame MoveOn turbukse Mørk Oliven 42
Odda dame MoveOn turbukse Rose Taupe 42
Odda dame MoveOn turbukse Sea blue/Marine 42
Odda dame MoveOn turbukse Castor Grey 38
Odda dame MoveOn turbukse Golden 36
Odda dame MoveOn turbukse Marine 42
Odda dame MoveOn turbukse Sort 42
Dame størrelser
695,00Nettpris
1 099,00 Veiledende pris
-+
28 på lager

Odda turbukse er vår bestselgende turbukse med 4-veis-stretch som gir den ekstra gode bevegeligheten, og passer til alt fra hverdagstur til fjellturer. Den har ventilering i siden som gir god lufting og pustevne.

 

Buksen har tre ulike glidelåslommer som gjør at du får med det du trenger og det ligger trygt når du setter ned. Odda turbukse er kjent for sin passform og passer alle aldre. Buksen er vannavstøtende og hurtigtørkende og har justering i linning og fotåpning. Turbuksen har høyt liv til dame.

 

Dette produktet bruker PFAS fri impregnering. Det vil si at det ikke er benyttet fluorkarboner i overflatebehandlingen, noe som er en mer miljøvennlig måte å impregnere et plagg på. Pass på å impregnere plagget på nytt når den vannavisende effekten svekkes. For en miljøvennlig re-impregnering bruk gjerne PFAS-frie produkter.

Produktinformasjon

Egenskaper
  • 4-veis stretch
  • Hurtigtørkende
  • Vannavstøtende
Komposisjon 93% Polyamid, 7% Spandex


 

 

194377