Vi på tur ­– ja, alle kan dra på tur!

Det skal være lekende lett å komme seg ut på tur, både for store og små. Nettopp det ønsker ”Vi på tur” å bidra til.

Selv elsker vi å nyte herlige naturopplevelser og turen blir enda mer vellykket med gode og komfortable turklær. Derfor har vi valgt å kalle oss ”Vi på tur”. Vi ønsker at flere skal få oppleve den mektige naturen rundt seg med praktiske turklær av god kvalitet og til folkelige priser.

Turklær til enhver tid

Med merkene våre Move On og Salto tilbyr vi et komplett turantrekk for store og små, uansett vær, situasjon og tid på året. Vi får høre fra kundene at turtøyet har fine farger, er komfortabel, har en god passform til en hyggelig pris. For damer tilbyr vi våre populære turbukser med høyt liv, og vi har et bredt utvalg av turbukser til herrer og turbukser til damer. For å holde deg ekstra god og varm til vinterdager kan du også sjekke ut vårt ulltøy.

Samarbeider med friluftsentusiaster

Å nyte frisk luft, enten alene eller i lag med to- og firbente, har også en god effekt på vår mentale helse. Derfor samarbeider vi med flere aktører som er opptatt av nettopp dette. De har flere gode tips til turer og turklær. Sjekk ut vår inspirassjonsside, så håper vi dette vekker turlysten i deg! 

Vi gleder oss til å dele ekte turglede sammen med deg!

”Vi på tur” er drevet av Mila Shop AS og i samarbeid med Skjelland Group AS.

Alexander - Daglig leder og Daxwaz - vår mann på lageret!

Mathias - Film & foto